Locatie

_B7Y3054 kopi+½ren _B7Y3057 _B7Y3062 kopi+½ren _B7Y3076 kopi+½ren _B7Y3081 kopi+½ren _B7Y3083 kopi+½ren _B7Y3087 kopi+½ren _B7Y3097ateleierbewerkt _B7Y3101 _B7Y3104 kopi+½ren _B7Y3108 kopi+½ren

Inspirerende vergaderlocatie gezocht? 

Bent u op zoek naar een leuke inspirerende creatieve ruimte voor het organiseren van een uitje, vergadering of andere bijeenkomst? Dan is GalerieF de perfecte plaats. GalerieF is een eigentijdse industriele ruimte op de begane grond van pandFJ08 te Joure. Een geheel andere setting dan een gebruikelijke vergaderlocatie. Omringd door kunst van allerlei aard, voor groepen varierend van 8-50 personen.
Zakelijke uitjes organiseren we ook. Niets zo inspirerend dan tussen de kunstwerken filosoferen over het beleid van de onderneming, het uitwerken van productconcepten, directie meetings en ga zo maar door. Jarenlange horeca- en organisatie ervaring zorgen dat het onvergetelijk wordt. We beschikken over diverse cateraars, indien u ook bij ons wenst te dineren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Er zijn allerlei mogelijkheden. Het aantal mensen dat ik kan onderbrengen wordt sterk bepaald door de opstelling van de stoelen, tafels en de indeling van de ruimte. De ruimten zoals afgebeeld zijn met die inrichting geschikt voor groepen tot +/- 24 personen:

Vergaderruimte galerie: per dagdeel overdag 250,–, 2 dagdelen 400,–, avond 350,–

Vergaderruimte autogedeelte : per dagdeel  overdag 250,–, 2 dagdelen  400,–, avond 350,–

Beide ruimten per dagdeel overdag 400,– , 2 dagdelen overdag  650,–

Koffie/thee/fris vergaderarrangement  pp  7,50

Lunch vanaf 10,– pp

diner vanaf 25,– pp

Alle prijzen excl btw. maximaal 3 dagdelen per dag. Bovenstaande prijzen geven een richting aan. Voor ieder event wordt vrijblijvend een offerte uitgebracht.

 

De Schilderknipkaart. 

Schilderen in mijn atelier . Met veel plezier laat ik je een kijkje nemen en deels leren hoe ik schilder. Mijn doeken zijn op basis van mijn intuitie gemaakt. Ik zal dan ook proberen je te leren hoe het is om je gevoel in plaats van je hoofd te laten spreken. Dat kan op vrijdagmorgen om 10.00 uur en om 14.00 uur. een les duurt rond de 2 uur. Ik heb beperkt plaats, max 6 personen per les. je kunt nog steeds zelf bepalen hoe vaak en wanneer je wilt schilderen. Ik wil wel weten op welke dagen en tijdstip je wilt komen ivm de beschikbare plek. We werken met acrylverf in combinatie met zand en pasta’s. De verf wordt aangebracht met kwasten, roller en/of spatels.

 • Max 6 personen.

 • Duur: 2 uur (of in overleg verkort/verlengd).

 •  30,– per les .

 • Kwasten, rollers en spatels zijn aanwezig.

 • Beschermende kleding is voorhanden.

 • Inclusief materiaalkosten; acrylverf, zand, pasta’s

 • Meer informatie, bel dan 06 10 323 891.

hand

Schilderworkshop?

Een origineel bedrijfsuitje? Een familiefeestje om nooit te vergeten? Een bijzondere vrijgezellen-party? Of gewoon iets leuks doen samen met vrienden? Een workshop schilderen in mijn atelier is dan een leuk alternatief. Schilderen verrast mensen. Wie weet sta je versteld van je eigen kunnen, of van de creativiteit van een ander. Vooraf bespreken we wat we gaan maken. Ieder een eigen doek? Of met de hele groep één groot schilderij? Bijna alles is mogelijk.De meeste mensen geven de voorkeur aan het schilderen van een eigen doek. Daarbij is het dan wel zo leuk om één of meerdere thema’s te kiezen, of om het kleurenpallet op elkaar af  te stemmen. Op die manier vormen de individuele schilderijen samen toch een geheel. Ik adviseer graag bij het vaststellen van de thema’s. We werken met acrylverf in combinatie met zand en pasta’s. De verf wordt aangebracht met kwasten, roller en/of spatels. Een workshop duurt normaal ongeveer 2 uur. Mocht meer of minder tijd beschikbaar zijn, dan kan het programma naar wens aangepast worden. In overleg kan de workshop ook op een alternatieve locatie worden gegeven. Ik verzorg dan alle materialen. De hieraan verbonden extra kosten worden in overleg vastgesteld. In het kort:

 • Op locatie tot 8 personen. Bij grotere groepen regel ik een alternatieve locatie
 • Bij meer dan 20 personen assisteren een of  meerdere kunstenaars.
 • Duur: 2 uur (of in overleg verkort/verlengd).
 • € 30,00p/p (excl. btw) bij minder dan 8 personen geldt een hoger tarief, afhankelijk van het aantalpersonen.
 • Kwasten, rollers en spatels zijn aanwezig.
 • Beschermende kleding is voorhanden.
 • Inclusief materiaalkosten; acrylverf, zand, pasta’s en schildersdoek (vraag naar de beschikbare formaten). Bij afwijkende maten schildersdoek worden extra kosten in rekening gebracht.
 • Inclusief drankje en een hapje bij ontvangst.
 • Alternatieve locatie is mogelijk (kosten in overleg).
 • Vooraf wordt er een prijsopgave gedaan.
 • Meer informatie, bel dan 06 10 323 891.