Blog

Ontwerp je eigen favoriete kledingstuk

Beste mensen, de plannen worden steeds concreter en ik zoek enthousiastelingen. Stuur het bericht daarom vooral ook door naar vrienden en kennissen. Ik wil graag in het najaar een bijeenkomst organiseren waar allerlei mensen gekleed gaan in kledingstukken, die gemaakt zijn van stoffen waarop een print gedrukt wordt van een van mijn schilderijen. Hoe gaat het in zijn werk. Je kiest een schilderij uit, in overleg met mij en de maker wordt er een stof uitgekozen en het aantal meters bepaalt een besteld. Wie het gaat maken staat nog niet vast. Je krijgt een op maat gemaakt kledingstuk. Ook het model mag je zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld je favourite jasje meenemen en na laten maken. De kosten varieren al naar gelang welk kledingstuk en het soort stof dat gekozen wordt. Ik vraag bij de eerste editie geen vergoeding, dus je betaald de kostprijs van het geheel. Ik wil natuurlijk wel graag dat je in het kledingstuk op het event verschijnt. Kan dit niet is het jammer maar wel overkomelijk. Denk bij een broek aan kosten rond de euro 250, een blouse rond de 150, japon uiteenlopend van 200-400. Spreekt je dit aan, stuur me dan een bericht.

1